Кошик
1524 відгуків
АКЦІЯ - ВІД 2-х ТОВАРІВ ЗНИЖКА У РОЗМІРІ 5% Переглянути товари
+380 (96) 721-26-12
+380 (63) 245-97-81
вул.Тарасівська, 23/25, Київ, Україна
Інтернет-магазин "VVE"
Кошик
вверх
  • Апарат су-вид мультиварка Adler AD 6415 потужність1000 Вт Польща, фото 3
  • Апарат су-вид мультиварка Adler AD 6415 потужність1000 Вт Польща, фото 4
  • Апарат су-вид мультиварка Adler AD 6415 потужність1000 Вт Польща, фото 5
  • Апарат су-вид мультиварка Adler AD 6415 потужність1000 Вт Польща, фото 6
  • Апарат су-вид мультиварка Adler AD 6415 потужність1000 Вт Польща, фото 7
  • Апарат су-вид мультиварка Adler AD 6415 потужність1000 Вт Польща, фото 8
  • Апарат су-вид мультиварка Adler AD 6415 потужність1000 Вт Польща, фото 9
  • Апарат су-вид мультиварка Adler AD 6415 потужність1000 Вт Польща, фото 10
  • Апарат су-вид мультиварка Adler AD 6415 потужність1000 Вт Польща, фото 11
вниз
Апарат су-вид мультиварка Adler AD 6415 потужність1000 Вт Польща

Апарат су-вид мультиварка Adler AD 6415 потужність1000 Вт Польща

3 027 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: AD 6415
Апарат су-вид мультиварка Adler AD 6415 потужність1000 Вт Польща
Апарат су-вид мультиварка Adler AD 6415 потужність1000 Вт ПольщаНемає в наявності
3 027 ₴
+380 (96) 721-26-12
Побутова техніка
  • +380 (63) 245-97-81
    Побутова техніка
+380 (96) 721-26-12
Побутова техніка
  • +380 (63) 245-97-81
    Побутова техніка
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Характеристики
Основні
Колір корпусуНержавіюча сталь
Споживана потужність1000 Вт
Сфера использованияHoReCa, Fast-food, Торгові магазини
Тип приладуАпарат Су-вид
Тип управлінняЕлектронне
Гарантійний термін12 міс
Країна виробникПольща
СтанНовий
Матеріал корпусуНержавіюча сталь
ПризначенняПобутове
Апарат су-вид мультиварка Adler AD 6415 потужність1000 Вт Польща

Мультиварка Sous vide ADLER AD 6415 — це пристрій для повільного приготування продуктів харчування, що дозволяє зберегти їх корисні властивості і підкреслити неповторний смак улюблених страв. Їжа, упакована у вакуумні пакети в спеціальні пакети, кладуть у каструлю з водою і готується при точно контрольованій температурі, яка зазвичай значно нижче, ніж при традиційній варінні продуктів. Приготування Sous vide зберігає поживні речовини в стравах і підкреслює неповторний смак. Установка температури від 20 до 95°С для забезпечення рівномірного приготування харчових продуктів. Пристрій дозволяє встановити час приготування від 1 хвилини до майже 100 годин.

Технічні дані

  • Sous vide: здоровий метод повільного приготування
  • Приготування Sous vide зберігає поживні речовини в стравах і підкреслює неповторний смак.
  • Завдяки повільному і щадного приготування страву зберігаються поживні цінності м'яса, овочів і риби.
  • Ідеальний, оригінальний смак вибраних інгредієнтів залишається в їжі
  • Приготування без додавання жиру
  • Можна використовувати в каструлях та інших термостійких ємностях висотою не менше 15 див.
  • Температура: 20-95°С.
  • Точність +/- 0,1°С
  • Установка часу від 1 хвилини до 99 годин 59 хвилин
  • Температура в °C або °F
  • Водонепроникна конструкція IPX7 з автоматичним захисним відключенням
  • Знімний корпус нагрівача для легкого очищення
  • Потужність: 1000 Вт
  • Максимальна ємність контейнера до 20 літрів

  •  
Детальний опис

У пошуках техніки, що полегшує приготування здорової їжі для нас і нашої сім'ї, ми все частіше використовуємо сучасні прилади, такі як мультиварка Sous vide ADLER AD 6415. Такі пристосування для повільного приготування продуктів дозволяють зберегти їх поживні речовини і підкреслити неповторний смак улюблених страв. тарілки. Навіть на власній кухні ми можемо відчути себе професійним кухарем, чому б не спробувати?

Що таке метод приготування су-вигляд?

Ресторани все частіше пропонують своїм клієнтам страви, приготовані за методом sous vide, про що мова? Їжа, упакована у вакуумні пакети в спеціальні пакети, кладуть у каструлю з водою і готується при точно контрольованій температурі, яка зазвичай значно нижче, ніж при традиційній варінні продуктів. Таким чином, процес приготування триває довше, так як використовуються температури 58/60°C для риби, 65/70°C для птиці і 80/85°C для овочів. Так що потрібно вміло все планувати вчасно. Основною перевагою цього методу є збереження природного смаку готового продукту, його харчової цінності. Вітаміни і мікроелементи залишаються у продукті, а не у воді. Важливо відзначити, що, вибравши цей варіант, ви також можете відмовитися від використання жиру під час приготування.

Обладнання для повільного приготування їжі - Sous vide Slow Cooker

Здорове приготування їжі за цим методом з використанням ваших улюблених маринадів, трав і спецій можливо і сьогодні в наших будинках. Продукт, який ми хочемо вам представити, являє собою пристрій, що полегшує установку температури від 20 до 95°С, що гарантує рівномірне приготування харчових продуктів. Його можна використовувати в горщиках заввишки не менше 15 см або в термостійких контейнерах. Дозволяє встановити час приготування від 1 хвилини до майже 100 годин. Пристрій виготовлено з водостійких матеріалів і має автоматичний запобіжний вимикач. На дисплеї відображається інформація в градусах Цельсія і Фаренгейта. Знімний корпус полегшує доступ до нагрівника і очищення пристрою. Це цінне доповнення до будь-якої кухні.

 

Доступність продукту доступний
код EAN 5903887804066
Китайський код 85167970
Нетто 0,9
Загальна вага 13.1
Розмір упаковки 16 х 42 х 10
Розміри коробки 33,5 х 43 х 45,5
Кількість штук в загальній упаковці 8
КГО 0

объявление_6415.јрд

объявление_6415_1.јрд

объявление_6415_2.јрд

объявление_6415_3.јрд

объявление_6415_4.јрд

объявление_6415_5.јрд

объявление_6415_6.јрд

объявление_6415_7.јрд

объявление_6415_8.јрд

объявление_6415_9.јрд

объявление_6415_10.јрд

объявление_6415_11.јрд

объявление_6415_12.јрд

объявление_6415_13.јрд

объявление_6415_14.јрд

объявление_6415_15.јрд

объявление_6415_16.јрд

Інформація для замовлення
  • Ціна: 3 027 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner