Апарат Су-Від Profi Cook PC-SV 1126 Sous Vide Cooker (800 Вт, 7-8 л/хв, Німеччина)
3 925 ₴
- В наявності
- Код: 1126
Основні | |
---|---|
Виробник | Profi Cook |
Призначення | Побутове |
Тип приладу | Апарат Су-вид |
Тип управління | Електронне |
Споживана потужність | 800 Вт |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Країна виробник | Німеччина |
Стан | Новий |
Profi Cook - побутова техніка професійних кухарів у вас вдома прямо з Німеччини. Надійність, якість, потужність!
Нержавіюча сталь, сучасний дизайн, компактний розмір
Готуйте як зіркові кухарі.
Готуйте ідеальні та корисні страви з PC-SV 1126 від ProfiCook. При приготуванні за методом sous vide ви можете точно встановити температуру та час приготування і таким чином стати зірковим шеф-кухарем, тому що переварити практично неможливо. Це оптимальне рішення для приготування їжі для людей, які дбають про своє здоров'я, тому що інгредієнти зберігають свої вітаміни, вірусні речовини та аромати при відносно низьких і постійних температурах - м'ясо, риба, фрукти або овочі. ProfiCook допоможе вам приготувати ніжні, соковиті та натуральні страви.
Крім того, PC-SV 1126 має йогуртницю, функцію підігріву та розморожування.
Їжте та готуйте усвідомлено з прецизійним приладом від ProfiCook
При циркуляції води 7-8 л/хв. температура завжди залишається постійною. Це забезпечує особливо щадний процес приготування їжі. Вода швидко нагрівається до температури від 40°C до 90°C (можливий крок 0,5°C).
Синій світлодіодний багатофункціональний дисплей показує вибрану температуру, поточну температуру та таймер (до 99 годин). Просте управління забезпечується за допомогою сенсорного сенсорного керування.
За допомогою вбудованого монтажного кронштейна можна легко прикріпити пристрій до краю каструлі.
ProfiCook – найвища якість в інноваційному дизайні.
Завдяки інноваційній технології, сучасному дизайну, корпусу із високоякісної нержавіючої сталі та численним функціям PC-SV 1126 від ProfiCook гарантує оптимальні результати при приготуванні м'ясних, рибних, овочевих та фруктових страв.
Овочі та фрукти залишаються хрусткими при приготуванні, а колір не тьмяніє. Sous vide – це ідеальний спосіб зберегти цінні поживні речовини.
М'ясо та риба зберігають близько 95% своєї первісної ваги при приготуванні у вакуумі. На відміну від приготування на сковороді під час приготування практично не виділяється рідина. Ваша їжа залишається такою ніжною та соковитою.
Технічні характеристики:
Корпус із нержавіючої сталі з ергономічною м'якою ручкою.
Точне приготування їжі завдяки електронному контролю температури (макс. відхилення +/- 0,5 ° C)
Зберігаються вітаміни, життєво важливі речовини та аромати
Включаючи йогуртницю, функцію підігріву та розморожування
Циркуляція води: 7-8 л/хв
Світлодіодний багатофункціональний дисплей для:
Вибрана температура
Поточна температура
таймер
Сенсорна сенсорна панель керування
Температура 0 °C - 90 °C (з кроком 0,5 °C)
Автоматичне відключення за низького рівня води
таймер на 99 годин
Для всіх термостійких судин заввишки від 15 см
Вбудований монтажний затискач
Легко використовувати та чистити
220-240В 50/60Гц 800Вт
- Ціна: 3 925 ₴